Selecteer een pagina

Swan Wellness

 Welkom bij Swan Wellness in Dordrecht

Onze Tarieven 

Bekijk onderstaande prijzen van een Thai massage in Dordrecht. Bij Swan Wellness werken wij alleen met authentieke Thaise masseuses.
We zijn u graag van dienst bij ons in de salon in Dordrecht, net als met de verschillende massages. We kunnen u bijvoorbeeld een heerlijke aromamassage geven, zorgen voor een Anti-stressmassage of een voetmassage.

Wilt u zich laten verwennen of gaat het u om bepaalde pijntjes waar u nu eindelijk een keer vanaf wilt komen? Laat het ons weten.

swanwelness.nl

Traditionele Thaise Massage vanaf €35

swanwelness.nl

Thaise Olie Massage vanaf €35

swanwelness.nl

Antistress, Nek-Schouder Massage vanaf €35

swanwelness.nl

Aroma Olie Massage vanaf €35

swanwelness.nl

Lamai Ontspanningsmassage vanaf €35

swanwelness.nl

Voet Massage vanaf €35

swanwelness.nl

Thaise Kruidenstempelmassage vanaf €40

swanwelness.nl

Hot Stone Massage vanaf €40

swanwelness.nl

Duo Massage vanaf €60

swanwelness.nl

GEEF EEN MASSAGE CADEAU

Het is iedere keer weer een uitdaging op zich: het vinden van een origineel en leuk cadeau. Wees verrassend en geeft een cadeaubon van Swan Wellness. De waarde van de bon mag u naar eigen wens invullen, waardoor het geschikt is voor iedere gelegenheid. Succes gegarandeerd!.

Na de massage

Na de massage voelt u zich helemaal zen. U zult ervaren dat uw spieren heerlijk los zitten en dat u zich uitgerust voelt.

Vergeet niet om na de traditionele Thaise massage een glas water of thee te drinken. Dit helpt om de afvalstoffen die tijdens de massage zijn losgekomen uit het lichaam te verwijderen.

Contact Ons

Adres:

Singel 305, 3311 HE Dordrecht

Contact:

078 785 1966

06 34 61 3449, 06 12 15 7208
info@4thai.nl

Openingstijden:

Ma-Za:  10:00 – 21:00
Zo:  11:00 – 21:00

swanwelness.nl

Afspraak maken

Bent u toe aan een heerlijke massage? Kom dan langs bij Swan Wellness. Hoewel het maken van een afspraak niet noodzakelijk is, raden wij het wel aan om teleurstellingen te voorkomen.