Selecteer een pagina

Swan Wellness

 Welkom bij Swan Wellness in Dordrecht

Onze Behandelingen

Swan Wellness is een professioneel massage salon. Onze massagetherapeuten hebben een licentie en zijn goed opgeleid uit zowel Thailand als de Nederland. Vele jaren ervaring en kennis van verschillende massagetechnieken zullen zorgen voor een compleet lichaams- ontspanning- en herstelproces.

swanwelness.nl

Traditionele Thaise Massage

Deze Traditionele Thaise Massage richt zich op het harmoniseren van je lichaam door energetische en fysieke blokkades los te maken. Je spieren en gewrichten worden zachtjes gerekt en door het stimuleren van bepaalde drukpunten  worden je energiebanen vrijgemaakt.

swanwelness.nl

Thaise Olie Massage

De Thaise Oliemassage is de meest bekende en wijdverspreide vorm van massage. De combinatie van verschillende massagetechnieken en een licht aromatische olie zorgt voor onmiddellijke relaxatie. Je doorbloeding wordt erdoor bevorderd en vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt.

swanwelness.nl

Antistress, Nek-Schouder Massage

Door een verkeerde houding, stress, oververmoeidheid hebben veel mensen last van stramme spieren of pijn in de nek, schouders en rug.
De anti-stress massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. 

swanwelness.nl

Aroma Olie Massage

Aroma-oliemassage masseert het hele lichaam met aromatische olie en er wordt druk uitgeoefend op de huid, spieren en bindweefsel. De druk en snelheid kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant. Deze massage stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

swanwelness.nl

Lamai Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam

swanwelness.nl

Thaise Kruidenstempelmassage

Behalve een ontgiftigende massage is een kruidenstempel massage ook een zeer onstpannende massage. De warmte van de stempels zorgt voor dit dubbele effect. De specifieke kruidenmengeling dringt immers door tot in je diepste vezels.

swanwelness.nl

Voet Massage

Een voetmassage is een heerlijke ervaring. Door gebruik te maken van lichte massage, drukpunten en stretchingtechnieken, afgewisseld met het bewerken van reflexpunten op je voeten vloeit spanning niet alleen weg uit je voeten, maar uit je hele lichaam.

swanwelness.nl

Hot Stone Massage

De warmte van de basalten stenen werkt spierontspannend terwijl de druk tijdens de massage de afvalstoffen verwijdert en de stenen de spieren stretchen en stimuleren. Het resultaat is een deugddoende en warme ervaring die lang nawerkt.

swanwelness.nl

Duo Massage

Jullie kunnen ook samen komen voor een duo massage. Verras iemand met een massage en trakteer jezelf ook. Wij zorgen ervoor dat jullie tegelijk gemasseerd worden op twee bedden naast elkaar. Leuk om te geven, samen genieten.

swanwelness.nl

Duo Massage

Een relaxerende lichte oliemassage voor twee personen in onze duo-massage ruimte die gebaseerd werd op de procedures van een Traditionele Thaïse Oliemassages zorgt ervoor dat je allebei volkomen ontspannen weer buitenwandelt.

  

   Tarieven

    Antistress Massage — 30 min. €40

    Heritage Oliemassage — 60 min. €65

    Hotstone of Kruiden Massage  — 60 min. €70

    Duo Massage  — 60 min. €120 voor z’n twee

 

Effect van de Traditionele Thaise Massage

Thaise massage technieken helpen het lichaam om terug te gaan naar optimale prestaties en een optimale gezondheid, die bijdragen tot een gevoel van gemak en welzijn en goede gezondheid. De voordelen van Thaise massage zijn o.a:

  • Verlicht pijn zoals rugpijn, schouder, hoofdpijn/migraine en spierspanning.
  • Bevrijdt blokkades in de energiestroom.
  • Stimuleren van het zenuwstelsel.
  • Verhoogt het vermogen van de organen om de voedingswaarde op te nemen.
  • Versterkt en verjongt het lichaam.
  • Verbetert de circulatie van het bloed en lymfe.
  • Zorgt voor een beter werkend immuunsysteem
  • Verhoogt de flexibiliteit en bevordert een algemeen gevoel van welzijn.
  • Effectief tegen stress en kan helpen bij de behandeling van depressiviteit
  • Een goede methode tegen slapeloosheid en vermoeidheid.

Contact Ons

Adres:

Singel 305, 3311 HE Dordrecht

Contact:

06 34613449, 06 12157208
078 7851966

info@4thai.nl

Openingstijden:

Ma-Za:  10:00 – 21:00
Zo:  11:00 – 21:00

swanwelness.nl

Afspraak maken

Bent u toe aan een heerlijke massage? Kom dan langs bij Swan Wellness. Hoewel het maken van een afspraak niet noodzakelijk is, raden wij het wel aan om teleurstellingen te voorkomen.